Hem » Om Matglada Barn » Nu har vi startat Matglada Barns blogg!

Nu har vi startat Matglada Barns blogg!

Byggandet av webbsidan matgladabarn.se är i full gång och en officiell lansering kommer att ske den 20/2 i Mälardalens högskolas lokaler på Smedjegatan 37 i Eskilstuna. Kom gärna dit och besök oss! Inbjudan kan du hitta på vår Facebooksida. Gå in på våra evenemang och klicka ja!

Vilka är då vi? Matglada Barn består av ett team av två matglada småbarnsföräldrar som saknar en plattform för mat anpassad för barn. Och vem vet inte mest om mat för barn än alla föräldrar runtom i landet! Detta ville vi ta tillvara på och startade matgladabarn.se, där du kan dela med dig av dina bästa recept, få inspiration och diskutera med andra föräldrar. Vår förhoppning är att vi, tillsammans med dig, kan ge barn en god relation till mat redan i tidig ålder. Samtidigt hjälper vi varandra med recept och inspiration! Håll ut några dagar till, så kommer du kunna nyttja tjänsten Matglada Barn.

I samband med lanseringen av webbsidan ansåg vi att vi även behövde en plattform för att kunna prata med våra användare. Därför läser du nu denna blogg. På återseende!

/Team Matglada Barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s